Wim Van Vaerenbergh
line Home line Kerst en Nieuwjaarsmenu 2019 line Hoe werkt onze E-shop & coolbox line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Kerst en Nieuwjaarsmenu 2018/2019


De maanden december & januari kan je enkel kiezen van onze eindejaarsfolder.

 

Het is ons een waar genoegen u de 22ste editie van ons eindejaarsmenu te mogen voorstellen.
Ieder jaar trachten wij ons aanbod te vernieuwen met originele gerechten om uw eindejaarsfeest
tot een gastronomisch hoogtepunt te maken.

U kan bij ons ook vers wild, gevogelte en dry-aged rundvlees bestellen.
We staan u dan ook graag bij met raad en daad.

Om een vlotte dienst te garanderen vragen we u tijdig te bestellen,
ten laatste voor 18/12, zowel voor Kerst als voor Nieuwjaar.

gerookte paling3

Hapjes voor fijnproevers: (12 stuks) € 24

Noordzeegarnaaltjes - sesam - flageolet.
Schotse zalm - tzatziki - kerstomaat.
Foie gras - rode biet - hazelnoot.
Pata negra - feta - zongedroogde kerstomaat.

Warme hapjes (10st.): € 12

Platte oesters (10st.): € 23

Gegratineerde platte oesters: (10st.): € 26

Tapas:
In onze winkel vindt u een ruim assortiment van tapas, ideaal als hapje of als voorgerechtje.

 

Koude voorgerechten:
(alle voorgerechten zijn afgewerkt op bord en vergezeld van brood en boter)

 

Wildklassieker  € 19
Pastei van fazant - rilettes - pickles - foie gras - geconfijte ui - spongecake.

Gerookte paling   € 20
Asperges - Italiaanse truffelham - feta - gekonfijte aardappeltjes - kaviaar v. rode biet.

 (Uitbreiding Royal Belgian caviar 10gr./ € 25)

Kreeft - Schotse zalm - Noordzeegarnaaltjes   € 21
Fregola sarda sepia - chorizo - aardappelmousseline - kwartelei - jona.

 (Uitbreiding Royal Belgian caviar 10gr.  € 25)

kreeft koud1

Soepen:
(alle soepen zijn vergezeld van room, brood en boter)

Butternut - chorizo.   € 4,5
Bloemkool - spekjes.   € 4,5
Bisque van kreeft - kaaskorstjes - rouille.  € 7
Tomatenroomsoep.    € 4

Warme voorgerechten - tussengerechten: /(hoofdschotel)

Kreeft op de green egg    € 22/€ 40
Grey goose wodka - spek - puntpaprika - kerrie - jasmijn rijst.

Tarbot  € 20/ € 38
Ravioli van boschampignons - truffel - pancetta - groene kruiden.

Gamba  € 19/ € 36
Butternut - zwarte pens - gelakt spek - pure jus.

 

Hoofdschotels:
Al onze hoofdschotels worden geserveerd met :
jonge bioworteltjes - courgette met couscous van bloemkool en ras el hanout -
gevulde boschampignon met tajinegroentjes - pastilla van witte kool, chorizo en kroketjes.

Varkenshaasje    € 19
Tierentijn graanmosterd.

Lamskroon  € 27
Provençaalse kruiden - mosterd.

Hertenkroon     € 27
romige poivrade.

Parelhoenfilet   € 19
confit van de bil - groene kruiden.

Fazantfilet    € 20
confit van de bil - tijm - mosterd.

parelhoen

Nagerechten:

Kerstdessert of nieuwjaarsdessert. € 4,5
Dessertglaasjes: bavarois van framboos - praliné - chocolade. € 9 (3stuks)

 

Menu 1: € 43

 

Tarbot
Ravioli van boschampignons - truffel
pancetta - groene kruiden.

Bloemkoolroomsoep - spekjes.

Varkenshaasje
Tierentijn graanmosterd
wintergroentjes - kroketjes.

Kerstdessert of nieuwjaarsdessert


Menu 2 : € 57

 

Kreeft - Schotse zalm - Noordzeegarnaaltjes
Fregola sarda sepia
chorizo - dille - kwartelei - jona.

Gamba
butternut - zwarte pens - gelakt spek - pure jus.

Parelhoenfilet
confit van de bil - groene kruiden
wintergroentjes - kroketjes.

Kerstdessert of nieuwjaarsdessert

 

Koud buffet:    € 32
Uitbreiding:  ¼ kreeft gedecorticeerd: € 9           ½ kreeft gedecorticeerd: € 18

Kreeft - fregola sarda - chorizo - koriander - limoen
Gepocheerde Schotse zalm
Cocktail van krab - garnaal - gegrilde courgette
Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - bieslook
Sashimi van zalm - sushi

Gepocheerd eitje

Huisbereide beenham - asperges
Carpaccio van Holsteiner - basilcress - gedroogde tomaat
Pastei van de chef - walnoot
Gebakken kippenboutjes

Saladbar: aardappelsla, worteltjes, fijne boontjes, knolselder, Italiaanse pasta,

    cocktailsaus, mayonaise, vers gebakken stokbroodjes en boter.

Visbuffet:  € 28
Dit is het visgedeelte van het koud buffet + saladbar + makreel en forel.

Vleesbuffet: € 24
Dit is het vleesgedeelte van het koud buffet +  saladbar + varkensgebraad en rosbief.

Carpacciofondue : € 17
Deze bestaat uit : carpaccio gesneden van rund, varken en kalkoen.
Deze worden gegaard in een heerlijke groentebouillon, vergezeld van 5 dipsausjes en frietjes.

koud buffet2

Eindejaarsgourmet: € 20
1ste keus biefstuk, groene peper - varkenshaasje, spekboontjes - kip, ananas, spek -
gemarineerde lamskoteletjes -  parelhoenfilet , witloof - Wagyubeefburger - worstjes -
albondigas - kruidenburger.

Fondue :  € 15        
Deze bestaat uit : 1ste keus rundvlees, varkenshaasje, kip, fondueworstjes, fondueballetjes.

Groentjes en brood : € 6
Aardappelsla, worteltjes,  fijne boontjes, knolseldersla, Italiaanse pasta,
aardappel in de schil, cocktailsaus en mayonaise, vers gebakken broodjes en boter

 

Voor onze hobbykoks: uitsluitend topvlees

Belgisch witblauw rundvlees - Hereford - Australische Angus beef - Simmental - Spaanse Rubia dry-aged, Holstein Friesianrund dry-aged - Holsteiner gedroogd en gekruid - Wagyu  Japans rundvlees  Duke of Berkshire, een authentiek Engels varkensras - 1 ste keus Kempisch kalfvlees
paarden filet pure - Ierse rib-eye - Texel lamsvlees
Onze wildklassiekers – Hazenrug, fazant, filet van everzwijn, everrâgout, hertenkroon, hertenrâgout…

Gevogelte: dagverse kippen, kip- en kalkoenfilets, parelhoen, kwartels, foie gras, eendenborstfilet…

Buitenland:
Al onze buitenlandse charcuterie komt van een leverancier die net dezelfde kwaliteitseisen aan zijn vlees stelt als wij. Zo vindt u hier gegarandeerd lekkere artisanale Iberico Bellotta (pata negra) op been, Lomo bellotta, Mangalicaham, San Daniele (op been), prosciutto sgambatto,Parmasalami, pancetta, coppa, chorizo, spianata, Holsteiner carpaccio,
gedroogde Wagyu ham, Culatello di Zibello…

gerijpt vlees

E-SHOP

Beste klanten,
Vanaf heden kan u nu ook bestellen via onze e-shop. U surft gewoon naar
www.slagerij-traiteur.be en klikt op “e-shop”.

Afhalingen kunnen binnen de openingsuren.
U hoeft niet aan te schuiven, de bestelling zal klaar staan.

NIEUW is onze COOLBOX voor de winkel. Hier kan u uw bestelling ook na de openingsuren afhalen.
U betaalt via bancontact in onze e-shop en we sturen een code via sms om uw locker in de coolbox te openen.
Nooit meer afhankelijk van openingsuren, geen stress meer door de file of overuren op het werk,
uw bestelling staat klaar in onze gekoelde lockers.

Bestellen is heel simpel. Eerst maakt u éénmalig een login aan en daarna kan u meteen de gewenste artikelen selecteren.
U geeft uw bestelling ten laatste om 11 uur door, dan kan u ze nog diezelfde dag komen halen
vanaf 16 uur. Bestellingen die voor 16 uur moeten afgehaald worden, dienen de dag ervoor
geplaatst te worden voor 11 uur.

(Gerechten uit onze eindejaarsfolder kunnen niet via de COOLBOX geleverd worden)

Groetjes,
Wim, Emmy en het hele team.

wild klassieker2

tarbot1

parelhoen1

kreeft warm1           gamba1

gerookte paling4

kaviaar  kreeft koud

 

parelhoen3

 
© Copyright 2018 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved