Wim Van Vaerenbergh
line Home line Nieuw COOLBOX line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Koude buffetten


 

Voor al uw feesten en andere gelegenheden,  hebben wij het genoegen u volgende
verfijnde gerechten voor te stellen.

Voor een verzorgde en snelle bediening, vragen wij tijdig te bestellen.
Ten laatste tot woensdagvoormiddag voor het weekeinde. 

 

FOODSHARING

Gezellig aan tafel, heerlijke gerechtjes delen met elkaar

tapa

Menu 1: € 40

Platte oesters / puur
Gegratineerde oesters

Wraps met Carpaccio van Holsteinrund
Parmigiano reggiano - pestopitjes - basilcress

Tartaar van Schotse zalm
bieslook - Yuzu - sesam

Burrata buffelmozzarella
tomaat - basilicum - extra vierge olijfolie

Witloof gegratineerd (warm)
Pata negra - lardo - krieltjes - gorgonzola

Ravioli van krab (warm)
tomaat - chorizo - pecorino romano

Menu 2: € 28

Tapas

Chorizo - coppa - Pata negra Duroc
Saltufo, manchego
Gedroogde tomaatjes - olijven
pestospread + toastjes

Spaanse tonijnsalade

Patatas bravas - pikante dressing (warm)
Scampi - look - groene kruiden (warm)
Albondigas - tomaten - Spaanse kruiden (warm)
Champignons - ui - pancetta
(warm)

Brood en boter.

   

 

 

Koud buffet: € 32 / pers

Kreeft - fregola sarda - chorizo - koriander - limoen.
Gepocheerde Schotse zalm.
Cocktail van krab - garnaal - appeltjes.
Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - peterselie.
Sashimi van zalm - sushi

Eitje mimosa.

Huisbereide beenham - asperges.
Carpaccio v. holsteiner - basilcress - gedroogde tomaat.
Pastei van de chef - walnoot.
Mini vleesbroodjes.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.

2016 koud buffet 1

Visbuffet: € 28 / pers

Kreeft - fregola sarda - chorizo - koriander - limoen.
Gepocheerde Schotse zalm.
Cocktail van krab - garnaal - appeltjes.

Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - peterselie.
Sashimi van zalm - sushi
Eitje mimosa.
Makreel - gebroken peper.
Forel - keniaboontjes - rode ui.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.

2016 koud buffet 2

Uitbreiding:

 

¼ kreeft: € 9,00 p/p    ½ kreeft: € 18,00 p/p

Platte oesters: (10st.): € 22

Gamba’s - curryappeltjes: € 3

 

2016 koud buffet 3

Zalmschotel:  € 24 / pers

Gepocheerde zalm “Belle-vue”.
Zongerijpt tomaatje - grijze Noordzeegarnalen.
Gerookte zalm - sjalot - peterselie
Eitje mimosa.
Cocktail van Schotse zalm met kruidendressing.
Sashimi van zalm - sushi

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.   

 2016 koud buffet 5

 

Breugelbuffet: € 23 / pers.

Geperste kop met kruidenvinaigrette.
Penskens - breugelham en mosterd.
Verse platte kaas met aangepaste garnituur.
Gegrilde beenhesp met knolselder.
Pastei van het huis - gebakken rosbief.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.

2016 koud buffet 4

Vleesbuffet: € 24 / pers

Italiaanse parmaham - zongedroogde tomaat.
Pastei van de chef - walnoot.
Huisbereide beenham - asperges
Gebakken spek - graantjesmosterd.
Gebakken vleesbroodjes.
Varkensgebraad - rosbief.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.

koude schotel 6

tapas warm

tapas warm

tapas koud

tapas koud    tapas koud   tapas koud

tapas koud      tapas warm tapas koud t

tapas warm t

tapas warm t

 
© Copyright 2018 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved