Wim Van Vaerenbergh
line Home line Nieuw COOLBOX line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Koude en Warme gerechten


 

Voor al uw feesten en andere gelegenheden,  hebben wij het genoegen u volgende
verfijnde gerechten voor te stellen.

Voor een verzorgde en snelle bediening, vragen wij tijdig te bestellen.
Ten laatste tot woensdagvoormiddag voor het weekeinde. 

  hapjes2016  koude hapjes 2

Aperitiefhapjes:

Assortiment van warme hapjes. (10 stuks)   € 12
Hapjes voor fijnproevers.  € 1,9/st.

Spaans tapasbuffetje: € 11
Assortiment van 5 soorten fijne vleeswaren en Spaanse kaas, gecombineerd met
gedroogde tomaat, olijven, tapenade, pesto….(volgens het aanbod van die week)

Rauwkostschotel met dipsausjes.  € 5
Platte oesters. (10 stuks)   € 22
Gegratineerde oesters. (10 stuks)   € 25

3 zalm rat dille  1 zalm rat dille

Koude voorgerechten:
( alle voorgerechten zijn afgewerkt op bord en vergezeld van brood en boter)

Schotse zalm - Noorzeegarnaaltjes   € 19
Ratte du Touquet aardappel - dille - crème van kropsla - gemarineerde tomaat

Kreeft - krab - carpaccio van holsteinrund   € 21
m’hamsa - nori - dragon - kwartelei - hijiki

Carpaccio van Holsteinrund     € 19
Parmigiano reggiano - pestopitjes - basilcress - olijfolie extra vierge

   king krab groot  Bordje fijnproevers 2 

Soepen:
( alle soepen zijn vergezeld van brood en boter)

Witloofsoepje - kokos - kerrie  € 4,5
Aspergeroomsoep - gegrilde hamblokjes      € 4,5
Kreeftensoep - armagnac - kaaskorstjes - rouille     € 7
Consommé - ossestaart - oesterzwam - kervel    € 7
Tomatenroomsoep      € 4

4 kreeft  7 kreeft

Warme voorgerechten - tussengerechten - hoofdschotel:

Kreeft in forno € 21/42
ravioli - tomaat - chorizo - pecorino romano

Tongshar    € 19/€ 29
asperges - zeekraal - chablis

Tarbot  € 20/30
graanmosterd - zeekraal - jonge uitjes - romanesco - paprikapuree.

8 lam

Hoofdschotels:
Al onze hoofdschotels worden geserveerd met verse warme seizoensgroentjes,
rozemarijn aardappeltjes, kroketjes of gratin

Duke of berkshire     € 19
Honing - tijm - Tierentijn mosterd                                                                                               

Varkenshaasje   € 19
Tierentijn graanmosterd

Lamskroon      € 26
provençaalse kruiden - mosterd

Simmental (Zwitsers rund - entrecôtes)   € 24
gebrande ui - gebroken peper.                                                                                               

Parelhoenfilet       € 19
confit van de bil - groene kruiden

Kalfsrib       € 27
krokante zwezerik - Tierentijn graanmosterd.                                                                        

Nagerechten:

Dessertglaasjes: bavarois van framboos - praliné - chocolade. € 9 (3stuks)

Suggestie voor de kleintjes: ½ portie van de menukaart.

Vol au vent - puree. € 9

Balletjes in tomatensaus - puree € 9

Stoofvlees - puree € 9

Kaaskroketjes. € 2,50 /stuk

 

Voor onze hobbykoks: uitsluitend topvlees

 

Belgisch Witblauw rundvlees  -  John Stone -  Simmental - Spaanse Rubia dry-aged - Hereford
Holstein Friesianrund dry-aged - Holsteiner gedroogd en gekruid ( carpaccio)- Wagyu  Japans rundvlees - Duke of Berkshire, een authentiek Engels varkensras - 1 ste keus Kempisch kalfvlees 
Paarden filet-pure - Ierse rib-ye - Texel lamsvlees

Onze wildklassiekers: Hazerug, fazant, filet van everzwijn, everragout, hertenkroon, hertenragout…

Gevogelte
 : dagverse kippen, kip- en kalkoenfilets, parelhoen, kwartels, foie gras, eendenborstfilet…

Buitenland:

Al onze buitenlandse charcuterie komt van een leverancier die net dezelfde kwaliteitseisen aan zijn vlees stelt als wij.
Zo vindt u hier gegarandeerd lekkere en artisanale Bellotta Iberico (pata negra) en Cullatello di Zibello,
San Daniele (op been), prosciutto sgambatto, Toscaanse salami, pancetta, coppa, chorizo, spianata...

2016 voorgerecht  king krab groot spiegel 2

2016 voorgerecht 1

koud voorgerecht kreeft2

rundscarpaccio

zeeduivel

pallet2

 

 
© Copyright 2018 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved