Wim Van Vaerenbergh
line Home line Kerst en Nieuwjaarsmenu 2019/2020 line Hoe werkt onze E-shop & coolbox line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Kerst en Nieuwjaarsmenu 2019/2020


De maanden december & januari kan je enkel kiezen van onze eindejaarsfolder.

 

Het is ons een waar genoegen u de 23ste editie van ons eindejaarsmenu te mogen voorstellen.
Ieder jaar trachten wij ons aanbod te vernieuwen met originele gerechten om uw eindejaarsfeest
tot een gastronomisch hoogtepunt te maken.

U kan bij ons ook vers wild, gevogelte en dry-aged rundvlees bestellen.
We staan u dan ook graag bij met raad en daad.

Om een vlotte dienst te garanderen vragen we u tijdig te bestellen,
ten laatste voor 18/12, zowel voor Kerst als voor Nieuwjaar.

Hoe warm ik mijn schotel op: Klik hier

/upl/206.jpg

Hapjes voor fijnproevers: (12 stuks) € 24
Tonijn - chimichurri - sesam - wasabi
Pata negra - geitenkaas - olijf - gekonfijte kerstomaat - walnoot
Vitello tonnato - appelkapper - sweety drops
Noordzeegarnaal - hummus - kerstomaat

hapjes3

Warme hapjes: (10st.): € 12

Platte oesters:(10st.): € 23

Gegratineerde platte oesters: (10st.): € 26

/upl/195.jpg       oesters gegratineerd

Tapas:
In onze winkel vindt u een ruim assortiment van tapas, ideaal als hapje of als voorgerechtje.


Koude voorgerechten:
(alle voorgerechten zijn afgewerkt op bord en vergezeld van brood en boter)

 

Wildklassieker  € 19
pastei van fazant - rilettes - mispel - foie gras - rode biet - sponge cake

Holsteiner  € 20
spinkrab - geitenkaas - truffel - hummus - olijfkaviaar

Kreeft - mosseltjes - tonijn  € 21
pastinaak - courgette - gemarineerde ui - tomaat - wakamé - fregola sarda
                                                                                                          (Uitbreiding Royal Belgian caviar 10gr.) € 25


/upl/205.jpg


Soepen:
(alle soepen zijn vergezeld van room, brood en boter)

Biowortel - yellow curry - chorizo  € 4,5
Everzwijn - kool - harissa - ui - paprika - za’atar  € 6
Bisque van kreeft - kaaskorstjes - rouille   € 7
Tomatenroomsoep  € 4


/upl/198.jpg


Warme voorgerechten - tussengerechten: /(hoofdschotel)

Griet   € 20/€ 38
Bloemkoolcouscous - lavas - mosseltjes - sambuca
                                                                                   (Uitbreiding Royal Belgian caviar 10gr.)  € 25

Boschampignons  € 17/€ 30
Pancetta - truffel - hazelnoot - groene kruiden - gepocheerd eitje
                                                                                   (Uitbreiding Royal Belgian caviar 10gr.)  € 25

Kreeft  € 22/€ 40
Spruitjes - spek - pijnboompitjes - knolselder - rode kriel - kruidenboter


boschampignon   kreeftwarm


Hoofdschotels:
Al onze hoofdschotels worden geserveerd met : zoete aardappel - pulled pumpkin - jonge biowortels
champignon - speksavooi - Brussels witloof en kroketjes.

Varkenshaasje   € 19
Tierentijn graanmosterd

Lamskroon  € 27
Provençaalse kruiden - mosterd

Hertenkroon  € 27
romige poivrade
Parelhoenfilet € 19
confit van de bil - groene kruiden

Fazantfilet  € 20
confit van de bil - tijm - mosterd


hert


Nagerechten:
Kerstdessert of nieuwjaarsdessert. € 4,5
Dessertglaasjes: bavarois van framboos - praliné - chocolade. € 9 (3stuks

 

Menu 1: € 47

 

Griet
bloemkoolcouscous - lavas - mosseltjes
sambuca

Soepje van biowortel
yellow curry - kokosmelk

Varkenshaasje
Tierentijn graanmosterd
wintergroentjes - kroketjes

 

Chocolade

 

 

Menu 2 : € 59

 

Kreeft - mosseltjes - tonijn
pastinaak - courgette - gemarineerde ui -
tomaat wakamé - fregola sarda

Boschampignons
pancetta - truffel - hazelnoot - groene kruiden
gepocheerd eitje

Parelhoenfilet
confit van de bil - groene kruiden
wintergroentjes - kroketjes

 

Chocolade

 

 

 

Koud buffet:    € 32
Uitbreiding:  ¼ kreeft gedecorticeerd: € 9           ½ kreeft gedecorticeerd: € 18

 

Kreeft - fregola sarda - chorizo - koriander - limoen
Gepocheerde Schotse zalm
Cocktail van krab - garnaal - gegrilde courgette
Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - bieslook
Sashimi van zalm - sushi

Gepocheerd eitje

Huisbereide beenham - asperges
Carpaccio van Holsteiner - basilcress - gedroogde tomaat
Pastei van de chef - walnoot
Gebakken kippenboutjes

Saladbar: aardappelsla, worteltjes, fijne boontjes, knolselder, Italiaanse pasta,

    cocktailsaus, mayonaise, vers gebakken stokbroodjes en boter.

Visbuffet:  € 28
Dit is het visgedeelte van het koud buffet + saladbar + makreel en forel.

Vleesbuffet: € 24
Dit is het vleesgedeelte van het koud buffet +  saladbar + varkensgebraad en rosbief.

Carpacciofondue : € 17
Deze bestaat uit : carpaccio gesneden van rund, varken en kalkoen.
Deze worden gegaard in een heerlijke groentebouillon, vergezeld van 5 dipsausjes en frietjes.

 

koud buffet2

 

Eindejaarsgourmet: € 20
1ste keus biefstuk, groene peper - varkenshaasje, spekboontjes - kip, ananas, spek -
gemarineerde lamskoteletjes -  parelhoenfilet , witloof - Wagyubeefburger - worstjes -
albondigas - kruidenburger.

Fondue :  € 15        
Deze bestaat uit : 1ste keus rundvlees, varkenshaasje, kip, fondueworstjes, fondueballetjes.

Groentjes en brood : € 6
Aardappelsla, worteltjes,  fijne boontjes, knolseldersla, Italiaanse pasta,
aardappel in de schil, cocktailsaus en mayonaise, vers gebakken broodjes en boter

 

Voor onze hobbykoks: uitsluitend topvlees

Belgisch witblauw rundvlees - Hereford - Australische Angus beef - Simmental - Spaanse Rubia dry-aged, Holstein Friesianrund dry-aged - Holsteiner gedroogd en gekruid - Wagyu  Japans rundvlees  Duke of Berkshire, een authentiek Engels varkensras - 1 ste keus Kempisch kalfvlees
paarden filet pure - Ierse rib-eye - Texel lamsvlees
Onze wildklassiekers – Hazenrug, fazant, filet van everzwijn, everragout, hertenkroon, hertenrâgout…

Gevogelte: dagverse kippen, kip- en kalkoenfilets, parelhoen, kwartels, foie gras, eendenborstfilet…

Buitenland:
Al onze buitenlandse charcuterie komt van een leverancier die net dezelfde kwaliteitseisen aan zijn vlees stelt als wij. Zo vindt u hier gegarandeerd lekkere artisanale Iberico Bellotta (pata negra) op been, Lomo bellotta, Mangalicaham, San Daniele (op been), prosciutto sgambatto,Parmasalami, pancetta, coppa, chorizo, spianata, Holsteiner carpaccio,
gedroogde Wagyu ham, Culatello di Zibello…

gerijpt vlees

E-SHOP

Beste klanten,
U kan ook bestellen via onze e-shop. U surft gewoon naar
www.slagerij-traiteur.be en klikt op “e-shop”.

Afhalingen kunnen binnen de openingsuren.
U hoeft niet aan te schuiven, de bestelling zal klaar staan.

NIEUW is onze COOLBOX voor de winkel. Hier kan u uw bestelling ook na de openingsuren afhalen.
U betaalt via bancontact in onze e-shop en we sturen een code via sms om uw locker in de coolbox te openen.
Nooit meer afhankelijk van openingsuren, geen stress meer door de file of overuren op het werk,
uw bestelling staat klaar in onze gekoelde lockers.

Bestellen is heel simpel. Eerst maakt u éénmalig een login aan en daarna kan u meteen de gewenste artikelen selecteren.
U geeft uw bestelling ten laatste om 11 uur door, dan kan u ze nog diezelfde dag komen halen
vanaf 16 uur. Bestellingen die voor 16 uur moeten afgehaald worden, dienen de dag ervoor
geplaatst te worden voor 11 uur.

(Gerechten uit onze eindejaarsfolder kunnen niet via de COOLBOX geleverd worden)

Groetjes,
Wim, Emmy en het hele team.

 

wild klassieker2

griet

kaviaar     kb vishapjes2
  kb vlees
hert3

hapjes

boschampignon

holsteiner

 
© Copyright 2019 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved