Wim Van Vaerenbergh
line Home line Hoe werkt onze E-shop & coolbox line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Onze specialiteiten


Slagerij traiteur

 

Onze Specialiteiten

Ouderwetse en overheerlijke crèmepaté, boerenpaté, fruitpaté en wildpaté,  hoofdvlees, penskens (kip kap), smout en kalfskop zoals bij de boer, droge worst, witte en zwarte pensen, spek, bacon, filet de sax en filet d’Anvers, wekelijks verschillend assortiment vleesbrood, gekookte beenham, verse salades ........
 
 
 
 


Buitenland:

Al onze buitenlandse charcuterie komt van een leverancier die net dezelfde kwaliteitseisen aan zijn vlees stelt als wij.
Zo vindt u hier gegarandeerd lekkere en artisanale Bellotta Iberico (pata negra) en Cullatello di Zibello,
San Daniele (op been), prosciutto sgambatto, Toscaanse salami, pancetta, coppa, chorizo, spianata...

 

 

 

Uitsluitend topvlees

 

Witblauw rundvlees:

Koeien van bij ons dat kan concureren met de wereldtop. We kopen al jaar en dag bij dezelfde boeren. Het vlees dat van uitstekende topkwaliteit is, wordt hier bij ons professioneel versneden.

 

Nieuw: Scottona piemontese

SCOTTONA is een jonge vrouwelijk rund dat nog geen kalveren kreeg. (Vaars). Normaal gezien worden ze geslacht op de leetijd van 14 maand, maar onze dieren worden geslacht op 18 maand, dit geeft de smaak een extra dimensie.

Fijndooraderd vlees met een fluweelzachte smaak. Topvlees van  Italiaanse bodem!

Chianina Toscaans Rundvlees 

De eerste keer dat ik chianina proefde, staat voor altijd in mijn culinair geheugen gegrift: sappiger, malser èn tegelijk smakelijker rundsvlees is moeilijk te vinden. Bovendien is het arm aan vet en cholesterol. Het chianina-rund ook wel "de witte reus" genoemd, vanwege de spierwitte kleur en de grote gestalte van het dier (ruim twee meter hoog).

 

 

Simmental: Zwitserse oorsprong, mooie vetbedekking en fijne structuur.

 

Rubia rund: EXTRA........ 30 DAGEN gerijpt op karkas. Het ras Rubia is afkomstig uit de Spaanse regio Galicië, in het noordwesten van Spanje.

 

 

Holstein Friesianrund: ( Dry-aged 21 dagen) Het Fries-Hollands ras Kent zijn oorsprong in Nederland. Het is een zogenaamd dubbeldoel ras, dat betekent dat het geschikt is voor zowel melk - als vleesproductie.
 

 

Holsteiner gedroogd en gekruid: Ideaal voor een carpaccio, zijn uitmuntende smaak zal zeker meerwaarde geven aan u voorgerecht of hapje.

 

Wagyu:
Zeldzaam Japans rundvlees dat zijn gelijke niet kent. Het is fantastisch gemarmerd, bulkt van de omega3-vetzuren, gezonde onverzadigde vetten en van de smaak natuurlijk.

 

 

Varkenvlees:
We kennen alle specifieke eigenschappen van ons Belgisch varkenvlees door en door, versnijden en verwerken het tot heerlijke lapjes, koteletten.....

Maar u vindt hier ook Duke of Berkshire, een authentiek Engels varkensras dat voor mals en sappig vlees zorgt, met een heerlijke spekrand.

 


Kalfvlees:
Uitmuntend 1 ste keus Kempisch kalfvlees, heerlijk mals en sappig.


Paarden filet-pure, Ierse rib-ye, lam(Texels), Saltmarch lam, Ierse rib eye.......


Wild:
De term ‘wild’ wordt veel te vaak onjuist gebruikt. Echt wild komt van gezonde dieren die in de vrije natuur opgegroeid en daarna geschoten zijn.
Alleen dat wild smaakt zuiver en krachtig. Daarom kopen we al ons wild en gevogelte bij dezelfde leverancier.
Onze wildklassiekers – Konijn, haas, fazant, wild zwijn, wilde eend, hertenkroon.

 

 

Gevogelte
Dagverse kippen, kip- en kalkoenfilets, parelhoentjes, struisvogel ...

 
 

 

 

 

Pastei 01


gourmet


pastei 2


pastei 3

wagyu

thumb_IMG_4286_1024
 

holsteiner
 

cote a los

gerijpt vlees

 

Scottona Piemontese1
 

Scottona Piemontese2

 

 

 

 
© Copyright 2019 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved