Wim Van Vaerenbergh
line Home line Hoe werkt onze E-shop & coolbox line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Koude buffetten


Voor al uw feesten en andere gelegenheden,  hebben wij het genoegen
u volgende verfijnde gerechten voor te stellen.

Voor een verzorgde en snelle bediening, vragen wij tijdig te bestellen.
Ten laatste tot woensdagvoormiddag voor het weekeinde.

Deze gerechten kunnen NIET via de e-shop besteld worden.
 

2016 koud buffet 3  2016 koud buffet 5  2016 koud buffet 4

Koud buffet: € 34/ pers.

Kreeft - edamame - hijiki.
Gepocheerde Schotse zalm.
Cocktail van krab - garnaal - jona.
Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - peterselie.
Sashimi van zalm - sushi

Eitje mimosa.

Vitello tonato - kappertjes.
Carpaccio van holsteiner - basilcress - gedroogde tomaat.
Pastei van de chef - foie gras - walnoot - rode biet.
Belgisch wit-blauw - tagliata - pesto

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes, geraspte wortels,
tomaat in kruidenvinaigrette, pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.

 

kb2


Visbuffet: € 30/ pers.

Kreeft - edamame - hijiki.
Gepocheerde Schotse zalm.
Cocktail van krab - garnaal - jona.
Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - peterselie.
Sashimi van zalm - sushi
Eitje mimosa.
Gerookte paling - asperges - pijnboompitjes
Rillettes van makreel.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.                             

Vleesbuffet: € 28/ pers

Vitello tonato - kappertjes.
Carpaccio van holsteiner - basilcress - gedroogde tomaat.
Pastei van de chef - foie gras - walnoot - rode biet.
Belgisch wit-blauw - tagliata - pesto
Italiaanse parmaham - mozzarella.
Huisbereide beenham - asperges
Gebakken spek - graantjesmosterd.
Gebakken vleesbroodjes.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter..

Zalmschotel:  € 26/ pers

Gepocheerde zalm “Belle-vue”.
Zongerijpt tomaatje - grijze Noordzeegarnalen.
Gerookte zalm - sjalot - peterselie
Eitje mimosa.
Cocktail van Schotse zalm met kruidendressing.
Sashimi van zalm - sushi

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.  

 

Breugelbuffet: € 25/ pers.

Geperste kop met kruidenvinaigrette.
Penskens - breugelham en mosterd.
Verse platte kaas met aangepaste garnituur.
Gegrilde beenhesp met knolselder.
Pastei van het huis - gebakken rosbief.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise,

broodjes en boter.

 

kb vis  2016 koud buffet 4

mexi
FOODSHARING
Gezellig aan tafel, heerlijke gerechtjes delen met elkaar.

Acogedor en casa

Mexicaans buffet: € 34

Quesadilla
Chorizo - pesto - mozzarella.

Fajita’s polo

Tortilla carne picada picante
puntpaprika - mais - ui

 

Chimichurri - Mexicaanse sla - guacamole  tzatziki.

Chilli con carne
brood.

Zoete aardappel
spek - groene - ui - kaas.

Zuiderse tapas: € 30/ pers.

 

Chorizo - coppa - Pata negra Duroc
Saltufo, manchego.
Gedroogde tomaatjes - olijven
pestospread + toastjes

Spaanse tonijnsalade

Patatas bravas - pikante dressing (warm)
Scampi - look - groene kruiden (warm)
Albondigas - tomaten - Spaanse kruiden (warm)
Champignons - ui - pancetta (warm)

Brood en boter.

koude schotel 6  2016 koud buffet 2 hapje kreeft

kopud buffet2020

koud buffet 2020 vlees

1

 

mexi2

mexi3

mexi4

tapas warm

 tapas koud    tapas koud 

tapas koud t

 

 
© Copyright 2021 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | Verkoopsvoorwaarden | All rights reserved