Wim Van Vaerenbergh
line Home line Hoe werkt onze E-shop & coolbox line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Koude buffetten 1


 

Voor al uw feesten en andere gelegenheden,  hebben wij het genoegen u volgende
verfijnde gerechten voor te stellen.

Voor een verzorgde en snelle bediening, vragen wij tijdig te bestellen.
Ten laatste tot woensdagvoormiddag voor het weekeinde. 

 

FOODSHARING

Gezellig aan tafel, heerlijke gerechtjes delen met elkaar

 

Buffet voor fijnproevers: € 34
(net iets anders)

Gepocheerde zalm
Eitje - boontjes - rode ui.

Noordzeegarnaaltjes - krab
Tomaat - jona - honingmosterd.

Schotse zalm
Gerookt - sashimi - sjalot - peterselie - limoen.

Tataki van tonijn
edamame - hijiki.

Vitello tonato.

Belgisch wit-blauw
Tagliata - erwtscheutsla - pesto.

Pastei - foie gras
Augurk - zilveruitjes - rode biet.

Albondigas
Pittige dipsaus.

Aardappelsla tierentijn - koolsla - gemengde sla
coctail - mayonaise - brood - boter

Tapas: € 29

 

Chorizo - coppa - Pata negra Duroc
Saltufo, manchego.
Gedroogde tomaatjes - olijven
pestospread + toastjes

Spaanse tonijnsalade

Patatas bravas - pikante dressing (warm)
Scampi - look - groene kruiden (warm)
Albondigas - tomaten - Spaanse kruiden (warm)
Champignons - ui - pancetta
(warm)

Brood en boter.

   

 

 

Koud buffet: € 34 / pers.

Kreeft - edamame - hijiki.
Gepocheerde Schotse zalm.
Cocktail van krab - garnaal - jona.
Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - peterselie.
Sashimi van zalm - sushi

Eitje mimosa.

Vitello tonato - kappertjes.
Carpaccio van holsteiner - basilcress - gedroogde tomaat.
Pastei van de chef - foie gras - walnoot - rode biet.
Belgisch wit-blauw - tagliata - pesto

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes, geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette, pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes, cocktail, mayonaise,
broodjes en boter.
2016 koud buffet 1

Visbuffet: € 30 / pers.

Kreeft - edamame - hijiki.
Gepocheerde Schotse zalm.
Cocktail van krab - garnaal - jona.
Zacht gerookte Schotse zalm - sjalot - peterselie.
Sashimi van zalm - sushi
Eitje mimosa.
Gerookte paling - asperges - pijnboompitjes
Rillettes van makreel.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes, geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette, pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes, cocktail, mayonaise, broodjes en boter.
2016 koud buffet 2

Uitbreiding:

 

¼ kreeft: € 9,50 p/p    ½ kreeft: € 19,00 p/p

Platte oesters: (10st.): € 22

Gamba’s - curryappeltjes: € 3

 

 2016 koud buffet 3

Zalmschotel:  € 26 / pers

Gepocheerde zalm “Belle-vue”.
Zongerijpt tomaatje - grijze Noordzeegarnalen.
Gerookte zalm - sjalot - peterselie
Eitje mimosa.
Cocktail van Schotse zalm met kruidendressing.
Sashimi van zalm - sushi

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.   

 2016 koud buffet 5

 

Breugelbuffet: € 25 / pers.

Geperste kop met kruidenvinaigrette.
Penskens - breugelham en mosterd.
Verse platte kaas met aangepaste garnituur.
Gegrilde beenhesp met knolselder.
Pastei van het huis - gebakken rosbief.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes,
geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette,
pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes,
cocktail, mayonaise, broodjes en boter.

2016 koud buffet 4

Vleesbuffet: € 26 / pers

Vitello tonato - kappertjes.
Carpaccio van holsteiner - basilcress - gedroogde tomaat.
Pastei van de chef - foie gras - walnoot - rode biet.
Belgisch wit-blauw - tagliata - pesto
Italiaanse parmaham - mozzarella.
Huisbereide beenham - asperges
Gebakken spek - graantjesmosterd.
Gebakken vleesbroodjes.

Saladbar: aardappelsla mosterdsaus en boontjes, geraspte wortels, tomaat in kruidenvinaigrette, pastasalade thousand island, koolsla met appeltjes, cocktail, mayonaise, broodjes en boter..

koude schotel 6

tapas warm

tapas warm

tapas koud

tapas koud    tapas koud    tapas koud

tapas koud      tapas warm tapas koud t

tapas warm t

tapas warm t

 
© Copyright 2019 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved