Wim Van Vaerenbergh
line Home line Hoe werkt onze E-shop & coolbox line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Koude en Warme gerechten


Voor al uw feesten en andere gelegenheden,  hebben wij het genoegen u volgende
verfijnde gerechten voor te stellen.

Voor een verzorgde en snelle bediening, vragen wij tijdig te bestellen.
Ten laatste tot woensdagvoormiddag voor het weekeinde.

Deze gerechten kunnen NIET via de e-shop besteld worden.

Al onze gerechten kunnen aangepast worden naar wens en op maat van de klant.  

Hoe warm ik mijn schotel op: Klik hier

  /upl/206.jpg

Aperitiefhapjes:

Assortiment van warme hapjes. (10 stuks)   € 14
Hapjes voor fijnproevers.  € 2 / st.

Tapasbuffet: € 12 p.p.
Uitgebreid assortiment van fijne vleeswaren, Spaanse en andere kaas, gecombineerd met

gedroogde tomaat, olijven, tapenade, pesto….(volgens het aanbod van die week)

Rauwkostschotel met dipsausjes. € 6 p.p.

Platte oesters. (10 stuks) € 23

Gegratineerde oesters. (10 stuks)  € 26

hapjes3

 

Koude voorgerechten: (prijzen per persoon)
( alle voorgerechten zijn afgewerkt op bord en vergezeld van brood, boter
en kunnen ook zonder vlees bereid worden)

Schotse zalm - Noorzeegarnaaltjes  € 20
Ratte du Touquet aardappel - dille - crème van kropsla - gemarineerde tomaat

Vitello tonnato   € 19
kappertjes - kerstomaat - limoen - zwarte peper.

Paletje van kreeft – polpo - sashimi van zalm   € 21
m’hamsa - chimichurri – edamame - aioli.

gerookte paling4  

Soepen:( alle soepen zijn vergezeld van brood, room en boter, prijzen per persoon)

Biowortel - yellow curry - chorizo € 4,5

Witloofsoepje - kokos - kerrie  € 4,5

Aspergeroomsoep - gegrilde hamblokjes € 4,5

Kreeftensoep - armagnac - kaaskorstjes - rouille  € 7

Tomatenroomsoep  € 4

/upl/198.jpg

Warme voorgerechten - tussengerechten - hoofdschotel: (prijzen per persoon)
(deze kunnen ook zonder vlees bereid worden)

Griet     € 21/€ 40
krokante prei – garnaaltjes – bieslook – tomaat.

Kreeft    € 23/€ 42
Grey goose wodka – spek – puntpaprika – kerrie - rijst.

King krab   € 27/ € 49
ravioli van boschampignons - truffel - pancetta - groene kruiden.

parelhoen

Hoofdschotels: (prijzen per persoon)
Al onze hoofdschotels worden geserveerd met verse warme seizoensgroentjes,
rozemarijn aardappeltjes, kroketjes of gratin.

Varkenshaasje    € 19
Tierentijn graanmosterd

Lamskroon   € 28
provençaalse kruiden - mosterd

Parelhoenfilet  € 20
confit van de bil - groene kruiden

Kalfsrug  € 27
krokante zwezerik - Tierentijn graanmosterd.

Nieuw: warme seizoensgroentjes, warme saus, rozemarijn aardappeltjes of kroketjes.  € 9
Je kan zelf u stukje (gerijpt) vlees bakken en combineren met onze warme groentjes en saus.

Stoofpotjes: (prijs per/kg)
Peruviaanse kip / Kalfsblanquette / Varkenswangen /
boeuf bourguignon / Gentse waterzooi / Paella….

 

Nagerechten:
Dessertglaasjes
: bavarois van framboos - praliné - chocolade. € 9 (3stuks)

Suggestie voor de kleintjes: ½ portie van de menukaart.

Vol au vent - puree. € 9/ kind

Balletjes in tomatensaus - puree € 9/ kind

Stoofvlees - puree € 9/ kind

Kaaskroketjes. € 2,50 /stuk

Voor onze hobbykoks: uitsluitend topvlees.

Belgisch wit blauw - kempisch kalf - the Duke of Berkshire - paarden filet pur - simmental
Spaanse rubia dry-aged - Holstein dry-aged - Australische rib-eye - Wagyu beef - Ierse rib-ye
Scottona Piemontese - Holsteiner gedroogd en gekruid (carpaccio) paarden filet-pure - Texel lamsvlees

Onze wildklassiekers: Hazerug, fazant, filet van everzwijn, everragout, hertenkroon, hertenragout…
Gevogelte
: dagverse kippen, kip- en kalkoenfilets, parelhoen, kwartels, foie gras, eendenborstfilet…

Buitenland:
Al onze buitenlandse charcuterie komt van een leverancier die net dezelfde kwaliteitseisen aan zijn vlees stelt als wij.

Zo vindt u hier gegarandeerd lekkere en artisanale Bellotta Iberico (pata negra) en
Cullatello di Zibello,
San Daniele (op been), prosciutto sgambatto, Italiaanse salami, pancetta, coppa, chorizo...

 

gerijpt vlees

hert

wild klassieker2

griet   kaviaar         kb vis

tarbot1

 

parelhoen1

kreeft warm1          

gerookte paling4

kaviaar  kreeft koud

 

parelhoen3

 

gamba1

3 zalm rat dille  1 zalm rat dille

kreeft koud1

4 kreeft  7 kreefthapjesboschampignonholsteiner

 

 

 
© Copyright 2021 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | Verkoopsvoorwaarden | All rights reserved