Wim Van Vaerenbergh
line Home line Hoe werkt onze E-shop & coolbox line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Koude en Warme gerechten


Voor al uw feesten en andere gelegenheden,  hebben wij het genoegen u volgende
verfijnde gerechten voor te stellen.

Voor een verzorgde en snelle bediening, vragen wij tijdig te bestellen.
Ten laatste tot woensdagvoormiddag voor het weekeinde. 

Hoe warm ik mijn schotel op: Klik hier

  gerookte paling3

Aperitiefhapjes:

Assortiment van warme hapjes. (10 stuks)   € 12
Hapjes voor fijnproevers.  € 2/st.

Spaans tapasbuffetje: € 11
Assortiment van 5 soorten fijne vleeswaren en Spaanse kaas, gecombineerd met
gedroogde tomaat, olijven, tapenade, pesto….(volgens het aanbod van die week)

Rauwkostschotel met dipsausjes.  € 5
Platte oesters. (10 stuks)   € 22
Gegratineerde oesters. (10 stuks)   € 25

3 zalm rat dille  1 zalm rat dille

Koude voorgerechten:(Uitbreiding Royal Belgian caviar 10gr. € 25)
( alle voorgerechten zijn afgewerkt op bord en vergezeld van brood en boter)

Noorzeegarnaaltjes - Schotse zalm  € 19
Tomatencocktail - gepocheerd ei - bladpeterselie - jona.

Vitello tonnato € 19
kappertjes - kerstomaat - limoen - zwarte peper.

Paletje van kreeft - Noordzeegarnaal - St. Jacobsvrucht € 21
m’hamsa - tomaat cocktail - edamame.

Carpaccio van Holsteinrund - Spincrab  € 20
Parmigiano reggiano - olijfolie extra vierge - dragon - limoen.

 

   kreeft koud1

Soepen:
( alle soepen zijn vergezeld van brood en boter)

Witloofsoepje - kokos - kerrie  € 4,5
Aspergeroomsoep - gegrilde hamblokjes      € 4,5
Kreeftensoep - armagnac - kaaskorstjes - rouille     € 7
Tomatenroomsoep      € 4

4 kreeft  7 kreeft

Warme voorgerechten - tussengerechten - hoofdschotel:

Kreeft op de green egg € 22/€ 40
Grey goose wodka - spek - puntpaprika - kerrie - jasmijn rijst.

Tarbot  € 20/ € 38
Ravioli van boschampignons - truffel - pancetta - groene kruiden.

Gamba   € 19/ € 36
Butternut - zwarte pens - gelakt spek - pure jus.

 

parelhoen

 

Hoofdschotels:
Al onze hoofdschotels worden geserveerd met verse warme seizoensgroentjes,

rozemarijn aardappeltjes, kroketjes of gratin

 

Varkenshaasje    € 19
Tierentijn graanmosterd

Lamskroon    € 26
provençaalse kruiden - mosterd

Parelhoenfilet   € 19
confit van de bil - groene kruiden

Kalfsrug  € 27
krokante zwezerik - Tierentijn graanmosterd.                                                                       

Stoofpotjes: (prijs per/kg)
Peruviaanse kip / Kalfsblanquette / Varkenswangen / boeuf bourguignon / Gentse waterzooi / Paella….

Nagerechten:

Dessertglaasjes: bavarois van framboos - praliné - chocolade. € 9 (3stuks)

Suggestie voor de kleintjes: ½ portie van de menukaart.

 

Vol au vent - puree. € 9

Balletjes in tomatensaus - puree € 9

Stoofvlees - puree € 9

Kaaskroketjes. € 2,50 /stuk

 

Voor onze hobbykoks: uitsluitend topvlees

 

Belgisch Witblauw rundvlees  -  John Stone -  Simmental - Spaanse Rubia dry-aged - Hereford
Holstein Friesianrund dry-aged - Holsteiner gedroogd en gekruid ( carpaccio)- Wagyu  Japans rundvlees - Duke of Berkshire, een authentiek Engels varkensras - 1 ste keus Kempisch kalfvlees 
Paarden filet-pure - Ierse rib-ye - Texel lamsvlees

Onze wildklassiekers: Hazerug, fazant, filet van everzwijn, everragout, hertenkroon, hertenragout…

Gevogelte
 : dagverse kippen, kip- en kalkoenfilets, parelhoen, kwartels, foie gras, eendenborstfilet…

Buitenland:

Al onze buitenlandse charcuterie komt van een leverancier die net dezelfde kwaliteitseisen aan zijn vlees stelt als wij.
Zo vindt u hier gegarandeerd lekkere en artisanale Bellotta Iberico (pata negra) en Cullatello di Zibello,
San Daniele (op been), prosciutto sgambatto, Toscaanse salami, pancetta, coppa, chorizo, spianata...

gerijpt vlees

wild klassieker2

 

tarbot1

 

parelhoen1

kreeft warm1          

gerookte paling4

kaviaar  kreeft koud

 

parelhoen3

 

gamba1

 

 

 
© Copyright 2019 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved