Wim Van Vaerenbergh
line Home line Onze specialiteiten line Slagerij & barbecue line Buffetten line Koude & Warme gerechten line Contact line

Ik giet me eerst een glaasje wijn uit en dan,


 

Warme voorgerechten: (tussengerechten)

- Verwarm de oven voor op 180 ° C.
- Verwijder de folie  van de schotel en plaats deze in de oven gedurende 30 min.

Soepen:

- Breng de soep aan de kook ( op gasvuur of magnetron oven ).
- Eens de soep kook, voeg er de garnituur aan toe en laat nog even doorwarmen.
- Om af te werken, voeg er van het vuur de room aan toe.
- Opgelet !!! Eens de room is  toegevoegd, niet meer laten koken.

Hoofdschotels:

- Verwarm de oven voor op 170 ° C.
- Verwijder de folie van de schotel en plaats die in de oven gedurende 30 min.
- Verwarm de saus ( op gasvuur of magnetron oven ).
-  …. Klaar om te serveren.

Foodsharing Mexicaans:

- Oven voorverwarmen op 160 °
- Quesadilla chorizo - pesto - mozzarella, 15 min.
- Fajita’s polo, tortilla carne picada picante, chilli con carne, zoete aardappel  30 min.

Zuiderse foodsharing:

- albondigas, champignons en patatas bravas: 160 °, 30 min.
- Patatas bravas: eerst opwarwen, nadien de saus koud erover gieten
- Scampi’s: 180°, 15 min.

parelhoen1

 

 

 

gerookte paling1

 
© Copyright 2021 | Wim Van Vaerenbergh | Realisation: Abusol | Sitemap | Verkoopsvoorwaarden | All rights reserved